Tapwell Diskställ TA100 Rostfritt
  • Ny
Tapwell Diskställ TA100 Rostfritt
Köp Tapwell Diskställ TA100 Rostfritt online för ett bra pris | Inredningsvaruhuset.se
Diskställ Tapwell TA
  • Tapwell Diskställ TA100 Rostfritt
  • Köp Tapwell Diskställ TA100 Rostfritt online för ett bra pris | Inredningsvaruhuset.se
  • Diskställ Tapwell TA

Tapwell Diskställ TA100 PVD Rostfritt

1 095,00 kr

(inkl. moms)

  • Rullbart diskställ.
  • Praktiskt och snyggt diskgaller.
Lagervara - Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Tapwell Diskställ TA100 Rostfritt

Praktiskt och snyggt diskgaller som läggs på diskhons kant. Rulla ihop och lägg undan när det inte används. 450x300 mm.

För att köksinredningen ska kännas harmonisk och konsekvent så bör fristående pumpar, vred och övriga tillbehör gå i linje med blandare och diskho. Rundade eller kantiga, samtida eller klassiska, valet är ditt.

Rengöring
Ta väl hand om ditt diskställ. Gör alltid rent efter användning, på så vis behåller den rostfria ytan sin glans och livslängden förlängs. Rengör med diskmedel och vatten. Undvik starka lösningar av mineralsyror och vissa organistiska syror som kan frambringa korrosionsangrepp på den rostfria ytan. Du bör även undvika klorlösningar och silverputsmedel. Skulle det uppstå fläckar, använd en mjuk trasa och tandkräm (Colgate) för att försiktigt gnugga bort de.

Repor
Ditt diskställ kommer få repor, det är oundvikligt. Men för att begränsa repor bör du aldrig använda hårda eller vassa föremål mot ytan. Undvik även att lägga varma stekpannor och kastruller i ditt täll. Skurpulver och stålull repar ytan men kan också orsaka rostangrepp. De repor som uppkommer utjämnas med tiden och blir en naturlig del av den patina som utvecklas. Glansen i det rostfria stålet estår trots repor.

Physical Vapour Deposition (PVD) färg
Våra färgade diskställ är också rostfritt stål som beläggs med en tunn film nitrid. Metoden kalllas physical vapour deposition (PVD) och ger, utöver en unik färg, en slitstark yta.

Kvalitetskontroll
Tapwell AB har en sträng kvalitetskontroll där varje blandare provtrycks och testas grundligt innan de lämnar fabriken. Under normala förhållanden är Tapwells blandare underhållsfria i minst 5 år.

Tapwells affärsidé är enkel
Hög kvalitet och innovativ design till bra priser. En del undrar hur det är möjligt att sälja designade kvalitetsprodukter till så bra priser. Förklaringen är lika enkel som sann: Tapwell pressar kostnaderna mellan tillverkare och butikshyllan. Inga onödiga mellanhänder, inga onödiga inköpsprocesser, inga onödiga säljprocesser. Tapwell har själva kontrollen över design och produktutveckling när de lägger ut tillverkningen i Italien. Italien är världsledande när det gäller teknik, material och design. Hög kvalitet och innovativ design till bra pris - det är Tapwell.

 Produktblad Måttskiss

9420288

Datablad

Varumärke
Tapwell
Artikelnummer
9420288
Typ av Diskho
Tillbehör Diskho
Serie
TA
Färg/Material
Rostfritt
Bredd (cm)
45
Djup (cm)
30
Ean
7350004676644
Produktgrupp
Tillbehör diskho
Rek. Pris
1 095 kr

Särskilda referenser

  • ean13 7350004676644